Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Labdarúgás - Kupabúcsú a túlórában
2007-04-11 18:26:39
A rendes játékidő, sőt a 2X15 perces hosszabbítás sem hozott döntést a szerda délután rendezett Kóka - Egri FC Sport 1 Kupa labdarúgó mérkőzésen. A 11-es rúgások után végül a hazaiak örülhettek, így kerültek egy mérkőzésnyi távolságra a korábban Szabadföld Kupa néven ismertté vált kiírás döntőjéhez. Nagy Endre legénysége becsülettel helytállt a jelentős játékerőt képviselő Pest megyeiek otthonában. A találkozó nagy részében kiegyenlített küzdelmet láthattak a nézők. A hazaiak többet járatták a labdát, azonban a jól megszervezett egri védelem mellett csak elvétve kerültek helyzetbe. Gól nélkül zárult 90 perc, majd a ráadás után a büntetőkkel a szerencsésebb csapat jutott tovább.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel