Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Szocsi 2014: Simon Ágnes a 66, helyen végzett
2014-02-11 11:46:44
A női sífutók szabad stílusú sprintversenyének selejtezőjét rendezték meg kedd délelőtt a Szocsiban zajló téli olimpián, amelyet a norvég Maiken Caspersen Falla nyert a szlovén Katja Visnar és a norvég Marit Björgen előtt.A selejtezőt a fenti két nemzet dominálta, hiszen az első hétbe négy norvég és két szlovén került, rajtuk kívül csak a svéd Ida Ingemarsdotternek sikerült bejutnia közéjük, az ötödik helyre. Az egyik nagy esélyes amerikai Kikkan Randall viszont csak a tizennyolcadik idővel jutott a harminc fős döntőbe. A hatvanhét induló között Simon Ágnes személyében magyar versenyző is volt, aki 3 perc, négy másodperc alatt teljesítette a távot, s egy török versenyzőt megelőzve utolsó előtti lett fél perces hátránnyal.


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel