Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Szocsi 2014: Simon Ágnes a 66, helyen végzett
2014-02-11 11:46:44
A női sífutók szabad stílusú sprintversenyének selejtezőjét rendezték meg kedd délelőtt a Szocsiban zajló téli olimpián, amelyet a norvég Maiken Caspersen Falla nyert a szlovén Katja Visnar és a norvég Marit Björgen előtt.A selejtezőt a fenti két nemzet dominálta, hiszen az első hétbe négy norvég és két szlovén került, rajtuk kívül csak a svéd Ida Ingemarsdotternek sikerült bejutnia közéjük, az ötödik helyre. Az egyik nagy esélyes amerikai Kikkan Randall viszont csak a tizennyolcadik idővel jutott a harminc fős döntőbe. A hatvanhét induló között Simon Ágnes személyében magyar versenyző is volt, aki 3 perc, négy másodperc alatt teljesítette a távot, s egy török versenyzőt megelőzve utolsó előtti lett fél perces hátránnyal.


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel