Fradi vereség

Rosszul indult. Már az 1. percben vezetett a vendégcsapat. A magyar bajnok Ferencváros meglepetésre 3–0-ra kikapott hazai pályán a bolgár Ludogorectől az Európa-liga H-csoportjának 2. fordulójában.
Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Szocsi 2014: Simon Ágnes a 66, helyen végzett
2014-02-11 11:46:44
A női sífutók szabad stílusú sprintversenyének selejtezőjét rendezték meg kedd délelőtt a Szocsiban zajló téli olimpián, amelyet a norvég Maiken Caspersen Falla nyert a szlovén Katja Visnar és a norvég Marit Björgen előtt.A selejtezőt a fenti két nemzet dominálta, hiszen az első hétbe négy norvég és két szlovén került, rajtuk kívül csak a svéd Ida Ingemarsdotternek sikerült bejutnia közéjük, az ötödik helyre. Az egyik nagy esélyes amerikai Kikkan Randall viszont csak a tizennyolcadik idővel jutott a harminc fős döntőbe. A hatvanhét induló között Simon Ágnes személyében magyar versenyző is volt, aki 3 perc, négy másodperc alatt teljesítette a távot, s egy török versenyzőt megelőzve utolsó előtti lett fél perces hátránnyal.


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel