Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kézilabda – Verhető ellenfelet kapott a kupában az SBS Eger-ESzSE
2013-10-08 14:30:09
A Hajdúböszörmény TE együttesét kapta ellenfélnek a Magyar Kupában az SBS Eger-Eszterházy SzSE férfi kézilabda csapata. A második kör összecsapására jövő szerdán 18 órai kezdettel kerül sor a hajdúsági városban. A sorsolásra nem panaszkodhat az Eger. A HTE sereghajtóként esett ki az NB I/B keleti-csoportjából. Egy szinttel lejjebb sem vitézkednek, egy győzelem mellett kétszer is kikaptak az NB II észak-keleti csoport eddigi találkozóin. A nyitó fordulóban attól a Nyírbátortól szenvedtek sima vereséget, amelyet az SBS Eger az MK első játéknapján idegenben múlt felül. A papírforma tehát egri továbblépést ígér. A harmadik fordulóba jutás egy mérkőzésen dől el. Megyénk további csapatai közül a Füzesabony nem élte túl a sorozat első fordulóját, míg a B.Braun Gyöngyös élvonalbeli egyesületként csak később kapcsolódik be.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel