Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Labdarúgás – Beragadt a rajtnál az Egri FC
2013-08-31 23:53:24
Harmadik vereségét szenvedte el az Egri FC labdarúgó csapata az NB III keleti-csoportjában. A putnoki 0-1, majd a hazai Létavértes elleni 1-2 után Vojtekovszki Csaba edző együttese Nyírbátorban maradt alul 3-1 arányban. A két pontnélküli gárda ütközetét rendkívül rosszul kezdték az egriek. Negyedóra elteltével a hazaiak már 2-0-ra vezettek. A 11. percben Erdei talált be Illyés Dániel kapujába, öt minutummal később pedig Török István is eredményesnek bizonyult. Próbálkozott az EFC, azonban csak helyzetekig jutott. Háda Zoltán kiállítását, majd a harmadik nyírbátori gólt követően a hajrára nem maradt izgalom. A mieink Haburcsák találatával csak szépségtapasszal gazdagodtak. Az Egerhez hasonlóan sikertelen játéknapon van túl a Felsőtárkány is. A pályaavatót elrontotta a DVSC-DEAC, amely 4-1-es sikerrel távozott a Bükk kapujából. A Hatvan jó játékkal 3-0-ra verte a REAC-ot.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel