Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Labdarúgás - Elkezdik az alsóbb osztályokban is
2013-08-22 16:29:46
Az elmúlt hétvégén a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban elstartolt a 2013/2014-es idény. Pénteken és szombaton az alsóbb osztályokban, így a regionális pontvadászat két csoportjában, valamint a harmadik vonalban is útjára indul a labda. Az I. osztályban ismét rendeznek rangadó jellegű összecsapásokat. A 2. fordulóban a Markaz – Gyöngyöshalász illetve a Nagyréde – Pétervására összecsapások számítanak a slágernek, de kiválóan kezdő csapatok játszanak egymással Detken is. Utóbbi helyszínen a Bélapátfalva vizitál. A megyei II. osztály keleti-csoport nyitófordulójának talán legérdekesebb mérkőzése a Mátraballa – Mátraderecske meccs lesz. A ballaiak vállalták a magasabb szintű megméretést, így igazi szomszédvári derbi szemtanúi lehetnek a szurkolók. Egy szinttel lejjebb is lebonyolítják az 1. fordulót. Az egységes kezdési időpont 17 óra.
Párosítások, játékvezetői küldés itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel