Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Birkózás – Vargának a negyeddöntő volt a végállomás a VB-n
2013-08-21 20:54:24
Szerbiában rendezik napjainkban a kadet birkózók világbajnokságát. A Zrenjaninban zajló esemény második napján egri versenyző is érdekelt volt. Az Egri Városi Sportiskola birkózó szakosztályának korosztályos válogatott kiválósága, Varga Vilmos utazhatott déli szomszédunkhoz, és képviselhette a magyar színeket a 42 kilogrammos súlycsoportban. Kategóriájában összesen tizenhat birkózó indult. Gyöngy Attila és Lakatos András edzők tanítványa először egy japán fiúval került szembe, s az első menetben sikerült elérnie két hárompontos akciót is, így továbbjutott. A győztes mérkőzést követően a negyeddöntőben fehérorosz riválist kapott. A négy közé kerülésért az ellenfél bizonyult jobbnak, miután 11-3 (6-0, 5-3)-ra diadalmaskodott. Mivel a legyőző Aleh Zujkov egy körrel később kikapott, így Varga Vilmos is kiesett a versenyből.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel