Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda – Érem nélkül maradtak Lőrinczék
2013-08-20 19:58:50
Befejeződött Szombathelyen a junior vízilabda világbajnokság. A dr. Horkai György által irányított korosztályos magyar válogatott éremesélyekkel indult a hazai eseményen. A végjátékig nagyszerűen menetelt a két ZF-Eger pólóst, nevezetesen Bedő Krisztián és Lőrincz Bálintot is a soraiban tudó magyar csapat. A csoportmérkőzéseket veretlenül zárták a mieink, úgy, hogy két ellenfelüket simán verték, a későbbi győztes olasz válogatottal pedig nagy csatában döntetlent játszottak. Az egyenes kieséses szakaszban előbb Üzbegisztán, majd Spanyolország is fejet hajtott. A legjobb négy között aztán a horvátok állították meg fiataljainkat, elütve bennünket a finálétól. Az elődöntő sokkja érezhető volt a bronzmeccsen is, ott a szerbektől is kikaptunk. Bedő és Lőrincz kis pihenő után elkezdi a felkészülést a ZF-Eger csapatával.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel