Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kézilabda – Nem túl biztató a harmadik hely
2013-08-20 17:30:16
Nemzetközi felkészülési tornán vett részt a napokban Orosházán az Eszterházy KFSC-Globál Safe női kézilabda csapata. A viadalra összesen hat csapat kapott meghívást. A minőséget az egri hölgyeknek kellett volna képviselniük, hiszen Herczeg Béla együttese volt a legmagasabb szinten jegyzett induló. A mieink két győzelme nem szorul magyarázatra. A viadal első mérkőzésén a Vasast verték Padosék, majd a bronzmeccsen a Szeged-Algyő legyőzése sem jelentett problémát (41-26). Az NB I/B-s Szekszárd ellen elszenvedett tízgólos fiaskó (37-27) még annak ellenére is csúnya, hogy csak felkészülési mérkőzésről volt szó. Fontos, hogy a csapat levonja a szükséges konzekvenciát, és a bajnoki rajtig kijavítsa a hibákat.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel