Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Ökölvívás – Nyolc éremmel tértek haza a Sóstó Kupáról
2013-08-18 20:27:20
A napokban rendezték meg Nyíregyházán a 39. Sóstó Kupát. Az Egri Városi Sportiskolát képviselő nyolc versenyző felemás érzésekkel tért haza Szabolcsból annak ellenére, hogy az eredményességet tekintve nagyszerűen teljesítettek Dorkó Péter vezetőedző tanítványai. Az egriek három arany és öt ezüstérmet szereztek, amivel a hazaiak és a DVSC mögött a csapatverseny harmadik helyén végeztek. A statisztika kis szerencsével lehetett volna jobb is, sajnálatos módon azonban három versenyzőnk is 2-1 arányú pontozással maradt alul a döntőben. Akár fordított eredménnyel is zárulhattak volna ezek az összecsapások. Könnyű Richárd fináléja érdekesen alakult. A bírák a házigazdák versenyzőjének, az amúgy igen tehetséges Horváth Tamásnak kedveztek, noha az ütközet finoman fogalmazva sem volt egyoldalú. Korábban Richárd kétszer is legyőzte nyíregyházi riválisát, most sajnos „más" szólt közbe.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel