Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Birkózás – Érem nélkül zárt Szófiában Török Zsolt
2013-08-13 23:05:09
A bolgár főváros ad otthont a junior birkózók világbajnokságának. A szófiai események a kötöttfogásúaknál négy súlycsoport küzdelmével vette kezdetét. A korosztályos magyar válogatott tagjaként részt vett Török Zsolt. Az Egri Városi Sportiskola kiválósága a 96 kilogrammos súlycsoportban volt érdekelt. A népes mezőnyben – huszonheten mérlegeltek 96 kilogrammban – első mérkőzését görög riválisa ellen megnyerte Zsolt. A selejtező második körében az osztrák Daniel Gastl vár birkózónkra. Nem olyan rég még a szkopjei EB-n magabiztosan sikerült felülmúlni Gastl-t, most azonban szoros csatában minimális különbséggel az osztrák versenyzőt hozták ki győztesnek. Mivel az osztrák fiú később diadalmaskodott egy litván és egy üzbég vetélytársa felett is, így Török számára a vigaszág jelentett vigaszt. Szereplése azonban itt sem tartott sokáig, hiszen alulmaradt a dél-koreai Kim Szeung-dzsan ellen.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel