Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Labdarúgás – Bajnoki főpróba az Olimpiai teremben
2013-08-13 13:55:48
Szombaton 17 óra 30 perces kezdettel megkezdi bajnoki szereplését az Egri FC labdarúgó csapata. A nyáron nagy utat járt be a klub. Az NB I-es búcsút követően – NB II-es licenckérelmünket elutasította az országos testület – a honi harmadik vonalban képviselteti magát a nagymúltú megyeszékhelyi egyesület. A nyári program zsúfolt volt, az új tulajdonos Kósa Sándor vezetésével sikerrel zárult a megszűnés ellen folytatott küzdelem. Szakmai téren Vojtekovszki Csaba irányításával teljesen új csapat kezdte meg a felkészülést. Az élvonalbeli keretből senki nem maradt, ugyanakkor az edzőmérkőzésen látottak alapján megállapítható, hogy szépreményű közösség van kialakulóban. A bajnoki rajtig már csak edzés szerepel a programban. A főpróbát a csütörtökön rendezendő szurkolói ankét jelenti, melyet 18 órától tartanak a Kemény Ferenc Sportcsarnok olimpiai termében.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel