Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda – Bedő ezúttal junior vb-aranyra hajt
2013-08-13 11:33:12
Nem mondható, hogy unalmasan telnek napjai Bedő Krisztiánnak a ZF-Eger friss világbajnok vízilabdázójának. A barcelonai aranyérmes fiatal center alig, hogy hazatért az emlékezetes viadalról, csatlakozott a junior világbajnokságon résztvevő magyar csapathoz. Dr. Horkai György tehetséges alakulata az elkövetkező napokban Szombathelyen igyekszik a felnőttekéhez hasonló dicsőséget szerezni az országnak. Bedő mellett Lőrincz Bálint is tagja az egriek különítményének. A fiúk kiválóan mutatkoztak be, igaz Kolumbia finoman fogalmazva sem tartozik a vb-esélyes válogatottak közé. A magyarok 21-3-ra diadalmaskodtak. Bedő és Lőrincz is egy-egy találattal iratkozott fel a gólszerzők közé. A nyitónapon teltház, azaz ezer néző előtt rendezték az összecsapást.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel