Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kézilabda – Vége a bizonytalanságnak?
2013-07-24 09:26:44
Úgy tűnik, hogy jó irányba kezd fordulni az Eszterházy KFSC-GloboSyS női kézilabda csapatának szekere. A lányok tavasszal utcahosszal nyerték az NB I/B keleti-csoportjának küzdelemsorozatát, ezzel 26 év után jogot szereztek arra, hogy egri női kézilabda csapat képviseltesse magát az élvonalban. A nyári történések – pontosabban nem történések – arról árulkodtak, hogy az egyesület túlvállalta magát az NB I-es szerepléssel kapcsolatosan, noha a pontvadászat még el sem kezdődött. A gárdáról eddig az volt a legjobb hír, július elejétől készülgetnek az őszi szezonra, valamint elkészült az NB I csoportbeosztása, később pedig a sorsolás is. Erősítésről nem tudtunk beszámolni, ráadásul László, Hrankai és Forgács személyében három meghatározó játékos távozott. Hivatalosan még vezetőedzője sincs a csapatnak. Mostanra viszont napvilágot láttak kedvező hírek, amik optimizmusra adhatnak okot.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel