Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vizes VB – Európa-bajnokot vert női csapatunk
2013-07-23 21:57:28
Elképesztően sima, 10-4 arányú győzelmet aratott a magyar női vízilabda válogatott a barcelonai világbajnokságon. A második csoportkörben nem akárki, hanem a legutóbbi kontinensviadal aranyérmese Olaszország hajtott fejet együttesünk előtt. A ZF-Eger bajnokcsapatának két játékosa, Keszthelyi Rita és Antal Dóra is tagja volt a győztes csapatnak. Előbbi pólós tevékeny részt vállalt a sikerből, hiszen Bujka Barbarával együtt egyaránt négy gólig jutott. Antal egy alkalommal volt eredményes. A Merész András szövetségi kapitány és segítője Kelemen Attila által irányított magyar csapat csak 1-0-nál volt hátrányban, utána viszont hengereltek lányaink. A taktikus, okos játék eredménye volt a nagyszerű 10-4-es győzelem. A csoportelsőség felé óriási lépést tettek a mieink, akik következő VB-mérkőzésükön Kazahsztán ellen szállnak vízbe.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel