Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Ökölvívás – CSB helyett régiós versenyt rendeztek
2013-07-23 15:16:01
Mivel a Főváros SC nem tudott kiállni a megbeszéltek alapján a Csapat Bajnokságban a KSI és a Vasas SC érthetetlen visszalépése miatt, így a Régió Box 8. fordulóját rendezték meg a napokban Gyöngyösön. A szervezők sok energiát fektettek az esemény zavartalan lebonyolításába, ám nem voltak szomorúak azért, amiért „csak” a B-verzió jött össze. Annál is inkább, mert Gyöngyös főterén, a szabadtéren megrendezett versenyre nagyszámú közönség látogatott ki. Közel hatszáz fős nézősereg volt kíváncsi a mérkőzésekre, amely hozzáértően nézte és szurkolta végig a rendezvényt. Az Egri Városi Sportiskola ökölvívó szakosztálya tizenöt versenyzőt indított, ebből tizenkettő fő mérkőzött. A Lakatos Gábor és Dorkó Péter által felkészített csapat öt győzelem, három döntetlen mellett négy mérkőzésen vereséget szenvedett.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel