Fradi vereség

Rosszul indult. Már az 1. percben vezetett a vendégcsapat. A magyar bajnok Ferencváros meglepetésre 3–0-ra kikapott hazai pályán a bolgár Ludogorectől az Európa-liga H-csoportjának 2. fordulójában.
Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda – Nyolc egri gól a Volvo Kupa nyitónapján
2013-02-15 22:00:10
Két mérkőzést rendeztek Kecskeméten a Volvo Kupa 1. fordulójában. A ZF-Eger együttesét képviselő játékosok számára jól sikerült a nyitónap. A 13-7 arányban diadalmaskodó Magyar Válogatottban Bundschuh Erik, Salamon Ferenc és Bátori Bence is jegyzett egy-egy találatot. A nagyok által legyőzött, Horkai György vezette junior csapat legjobb játékosa volt Lőrincz Bálint, aki kétszer is betalált a kapuba. A találkozót már a nagyszünet előtt eldöntötték a Benedek-legények. Győztes mérkőzésen ünnepelte első válogatottságát Bisztritsányi Dávid, Mezei Tamás pedig másodszor kapott szerepet nemzeti együttesünkben. A játéknap másik találkozóján Kanada 12-11-re legyőzte Romániát. A juharlevelesek sikere nem számít nagy meglepetésnek, hiszen korábban is tréfálták már meg a románokat. Kevin Graham igazi vezére volt a kanadaiaknak, három góljával oroszlánrészt vállalt a győzelemből.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel