Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda - Magyar Kupa, kiestünk, a Szolnok a négy között
2012-09-30 17:56:13
A ZF-Eger csapata 2004 óta minden alkalommal bejutott a Magyar Kupa legjobb 4 csapata közé és 2 alkalommal (2007, 2008) elhódította a serleget is. A 2012-es évben a Szolnok ellen kell kivívni a továbbjutást. A szombati első egri találkozón 9-8-ra a Szolnok nyert, így a vasárnapi visszavágón csak egri győzelem esetén maradnak remények a remek sorozat folytatására. Tizenkét másodperccel a vége előtt még 5-4-re vezettünk, de Kis Gábor centerből egyenlített. Az 5-5-ös döntetlen azt jelenti, hogy a Szolnok jutott a legjobb 4 közé. A 21 egri lövésből 12 találta el a kaput, ebből hetet védett Decker. A szolnokiak 26 lövéséből 22 volt veszélyes Szécsi hálójára. Szécsi 22-ből 17-et védett. A hazaiak 11 előnyből egy, a egriek 10-ből kettőt váltottak gólra. A Magyar Kupa négyes döntőjébe a Debrecen, a Szolnok, a Vasas és a Szeged jutott.
Bővebben itt....


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel