Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Labdarúgás - Tizenegyes párbajban tárkányi továbbjutás
2012-09-26 19:46:35
A Fradi, az Újpest, a Kecskemét, az Eger, és az MTK már kiesett a Magyar Kupából. A Felsőtárkány viszont ott van a legjobb 32 között, miután 120 perces csata után tizenegyes rúgásokkal 5-4-re legyőzte az NB II.-es Szigetszentmiklós csapatát. Az első félidőben nem volt helyzet, gól nélkül zártak a felek. Fordulás után az 53. percben Ragó az ötösön belülről ollózott középre, a menteni igyekvő Csiszár kapásból a bal sarokba lőtt, 1-0. Az 58. percben Szamosi bedobása után Zsivóczky közelről a kapuba fejelt, 1-1. A folytatásban Nótás három bravúrja, Barna piros lapja, Horváth Ferenc edző kispadról elküldése jelentett eseményt. A 11-eseknél 3-3-után Márkus lövését Nótás Attila kivédte. A tárkányiaknál Fekete V., Szűcs, Felföldi, Nagy P és Vágó belőtte, így a Felsőtárkány jutott tovább a legjobb 32 közé.
Bővebben itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel