Fradi vereség

Rosszul indult. Már az 1. percben vezetett a vendégcsapat. A magyar bajnok Ferencváros meglepetésre 3–0-ra kikapott hazai pályán a bolgár Ludogorectől az Európa-liga H-csoportjának 2. fordulójában.
Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Szabadidősport – Eger Ünnepe: Barokkra fel!
2012-09-21 08:23:45
Szeptember 23-án, vasárnap 10.30-kor rajtol az Érsekkertből a XVII. Barokk Futóparádé. Az Eger Ünnepével egyidős szabadidősport eseményt az Egri Testedző Club szervezi, annak idején a tájfutó nagyság, Monspart Sarolta biztatására indult a kezdeményezés. A Barokk Futóparádé nem csak futóverseny, több annál: bemutatja Eger örökségét, értékeit, kóstolót nyújt a sportolás élménye mellett városunk különleges hangulatából – emelte ki sajtótájékoztatón dr. Nagy Árpád, az ETC elnöke. Mi sem jobb példa erre annál, hogy az útvonal keresztül vezet az Egri Váron, így talán országosan is egyedülálló a viadal, melyre már évek óta jóval ezer fő felett neveznek az egriek és Eger környékiek.
Részletek...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel