Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Szabadidősport – Eger Ünnepe: Barokkra fel!
2012-09-21 08:23:45
Szeptember 23-án, vasárnap 10.30-kor rajtol az Érsekkertből a XVII. Barokk Futóparádé. Az Eger Ünnepével egyidős szabadidősport eseményt az Egri Testedző Club szervezi, annak idején a tájfutó nagyság, Monspart Sarolta biztatására indult a kezdeményezés. A Barokk Futóparádé nem csak futóverseny, több annál: bemutatja Eger örökségét, értékeit, kóstolót nyújt a sportolás élménye mellett városunk különleges hangulatából – emelte ki sajtótájékoztatón dr. Nagy Árpád, az ETC elnöke. Mi sem jobb példa erre annál, hogy az útvonal keresztül vezet az Egri Váron, így talán országosan is egyedülálló a viadal, melyre már évek óta jóval ezer fő felett neveznek az egriek és Eger környékiek.
Részletek...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel