Fradi vereség

Rosszul indult. Már az 1. percben vezetett a vendégcsapat. A magyar bajnok Ferencváros meglepetésre 3–0-ra kikapott hazai pályán a bolgár Ludogorectől az Európa-liga H-csoportjának 2. fordulójában.
Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Labdarúgás – Vasárnapi megyei eredmények
2012-08-19 21:00:02
Egy mérkőzés maradt vasárnapra a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság első fordulójából. Vereséggel mutatkozott be az újonc Szücsi, amely hazai környezetben 2-1 arányban kapott ki a Füzesabonytól. A megyei második vonal keleti régiójában az Egerbakta 2-1-re verte a vendég Erdőtelek együttesét. Nyugaton is hazai győzelmeknek örülhettek a nézők. Az Ecséd a Csányt 4-2-re, a Heréd pedig a Hatvan Lokomotívot 2-1-re múlta felül. A III. osztályban négy meccset rendeztek a hét utolsó napján. Az Egri Sportcentrum nagyarányú vereséget szenvedett a Karácsondtól. Váraszón tíz gól született a házigazdák és az Andornaktálya II. összecsapásán. A 6-4-nek a váraszóiak örültek jobban. Egyaránt három pontot szerzett a Noszvaj és a Pély.
Az eredmények megtekinthetők itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel