Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Labdarúgás – Tanq mégsem folytatja Egerben, szlovén bajnok kapus jött
2012-07-24 17:16:09
A korábban közölt hírekkel ellentétben, mégsem folytatja Egerben pályafutását a brazil Marcos Tanq. A felkészülési mérkőzéseken jól teljesítő támadó átigazolása kútba esett. Vancsa Miklós egri ügyvezető portálunk érdeklődésére elmondta: a játékossal kapcsolatosan téves információkkal látták el ügynökei az egri klubvezetést. Tanqnak függőben lévő megállapodása van egy brazil csapattal, helyzete tisztázatlan. Az Egri FC korrekt ajánlatot tett a labdarúgónak illetve képviselőinek, azonban nem született megállapodás. Vancsa sajnálja a történteket, hiszen tehetséges focistáról van szó, aki ráadásul jól is érzete magát az OTP Bank Liga újoncánál. Csatár helyett viszont érkezett egy kapus. Darko Brljak (képünkön) kétszeres szlovén bajnoknak mondhatja magát. 2008-ban a legjobb kapusnak választották hazájában.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel