Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kispályás labdarúgás - Izgalom a köbön, már a Felnémet vezet
2007-02-11 19:24:38
Hatalmas lépést tett a bajnoki cím megszerzése felé a Felnémet FC, a Felnémet-Pásztorvölgyi-János Vitéz téli teremlabdarúgó bajnokságban. A Pásztorvölgyi iskola tornatermében zajló pontvadászat 10. fordulójában az eddigi második helyezett felnémetiek papírforma győzelmet arattak. A trónra lépéshez az is kellett, hogy a ZF Hungária legyőzze a Kurdi Pékséget, s hogy döntetlennel végződjön a Főnix - Platina rangadó. 3 fordulóval a bajnokság vége előtt fokozódnak az izgalmak. Páholyban azért nem érezheti magát a Felnémet sem, ugyanis nyomában épphogy lemaradva több csapat is készen áll az ugrásra.
A játéknap eredményei megtekinthetők itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel