Fradi vereség

Rosszul indult. Már az 1. percben vezetett a vendégcsapat. A magyar bajnok Ferencváros meglepetésre 3–0-ra kikapott hazai pályán a bolgár Ludogorectől az Európa-liga H-csoportjának 2. fordulójában.
Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Röplabda - Csípős volt a kalocsai
2007-02-11 18:08:45
Folytatta eredménytelen tavaszi hadjáratát a Szabóker Agria RC Eger női röplabda csapata. Az NB I-es ligabajnokság rájátszásának 3. fordulójában az egriek 3-1 arányban maradtak alul a házigazda Kalocsa ellen. Az elmúlt két hétvégén elveszített találkozók után reménykedtek a mieink abban, hogy pontokkal a tarsolyukban érkeznek haza az alföldről. Sajnos nem így történt, csípősnek bizonyult a kalocsai paprika. Az agriás lányok képtelenek átlépni saját árnyékukat. Bóta Enikő edző három győzelmet tervezett az első három idegenbeli összecsapásra, ezzel szemben valamennyi alkalommal vesztesként hagyta el a pályát együttese. A sorozatos sikertelenség miatt kezd komolyra fordulni, és aggasztóvá válni csapatunk helyzete.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel