Fradi vereség

Rosszul indult. Már az 1. percben vezetett a vendégcsapat. A magyar bajnok Ferencváros meglepetésre 3–0-ra kikapott hazai pályán a bolgár Ludogorectől az Európa-liga H-csoportjának 2. fordulójában.
Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Birkózás - Bravúros bronzok, csalódást keltő ezüst
2007-02-11 15:24:09
Budapesten rendezték szombaton Ganz Kupa kötöttfogású birkózó válogató versenyt. Az esemény beharangozójában azt írtuk, hogy 5 Egri Vasas BBK sportoló indul, ám a létszám tovább csökkent. Történt ugyanis, hogy a kettős igazolással rendelkező Szabó István iskolai elfoglaltság miatt nem tudott kellőképpen felkészülni a fővárosi megmérettetésre, így az edzői team úgy döntött, hogy nem indítja a 120 kilogrammos súlycsoportban érdekelt birkózót. A viadalon nagyszerűen versenyzett Lakatos Zoltán és Kun Mátyás. Mind a ketten a dobogó harmadik fokára állhattak. A megszerzett bronz elsősorban Kun esetében számít kisebb szenzációnak, ám Lakatos érme is szépen csillog, hiszen nagyon erős mezőnyben teljesített jól. Világbajnoki második helyezettünk Virág Lajos súlycsoportjában nagy favoritnak számított, ám a döntőben kikapott. Részletek itt..


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel