Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Amerikai foci - Super Bowl előtt Aréna Kupa
2012-02-03 14:23:04
Hétfőre virradóra eldől melyik csapat nyeri a világ egyik legnézettebb sportágának, az NFL döntőjét, a Super Bowlt. Az indianapolisi fináléban a New England Patriots a New York Giants ellen mérkőzik. Magyarországon immár 6. alkalommal a Cellect Aréna Kupával kezdődik az amerikai football idény a Sportmax csarnokban. A 12 csapatos mezőnyben ott lesz az Eger Heroes 25 fős alakulata is. Az amerikai edző Nathaniel Brown most debütál az egriek csapatával. A Hősök a Szekszárd Bad Bones és a pécsi Pannon Bulls együttesével kerültek egy csoportba. Herke Zsombor csapatvezetőtől megtudtuk,hogy vasárnap éjszakára közös meccsnézést terveznek Egerben a Békafüttyben, ahová várják a sportág szerelmeseit. A New York Giants - New England Patriot összecsapás esélyeiről Herke Zsombort kérdeztük.
Bővebben itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel