Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda - Veszélyben a hétvégi forduló
2012-02-02 21:14:43
Elképzelhető, hogy elmarad a Vodafone OB I soron következő fordulója. Az időjárási előrejelzések rendkívüli hideget és nagyon nagy havazást valószínűsítenek. A szombati hat élvonalbeli mérkőzés közül öt esetében más városból utaznak az ellenfelek, így az égiek gyakorlatilag a játéknapot befolyásolhatják. Ha az időjárási helyzet csak nehéz lesz, de nem bénítja meg a közlekedést, akkor az MVLSZ azt javasolja az utazó csapatoknak, hogy ha megoldható, a biztonságosabb vonattal utazzanak. Az már eldőlt, nem nem rendezik meg a Szolnok - Szentes párharcot, mivel a tiszaligeti sátortető várható hóterhelése miatt bezárták az uszodát, legalább öt napra. A ZF-Eger együtteséhez az OSC érkezne. A déli 12 órakor kezdődő mérkőzést ingyen tekinthetik meg a póló helyi szerelmesei. Valamennyi összecsapás megtartásról csak szombat reggel 8 óra körül születik döntés.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel