Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Judo - Új súlycsoportjában is első Rudinszky Ádám
2012-01-31 13:58:07
Budapesten megrendezett ifjúsági válogatóversenyt nyert Rudinszky Ádám az Egri Városi Sportiskola versenyzője. Az új súlycsoportban tatamira álló egri reménység 3 győztes mérkőzéssel a 90 kg-osoknál állhatott a dobogó legfelsőbb fokára. Horváth Tamás vezetőedző tájékoztatása szerint a 86-87-kgos átlagsúlyú Rudinszkynak már nem volt értelme 81-kg-ra lefogyni. Az idei versenyeken 90 kg-ben szeretne sikereket elérni. A következő nagyon fontos fellépés a február 18-i ifi országos bajnokság lesz, ahol dupla pontokért zajlanak a meccsek. A cél a montenegrói ifi-Eb-n való részvétel.
Bővebben itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel