Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Labdarúgás – Díjaztak, elismertek, búcsúztattak, mulattak
2012-01-30 08:37:46
Száznyolcvan fő részvételével rendezték szombaton a Hunguest Hotel Flórában a Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság Játékvezetői Bizottságának hagyományos évzáró, egyben évnyitó bálját. Az esemény keretében választották meg a 2011-es esztendő legjobbjait. Az „Év játékvezetője” ezúttal Domoszlai János (képünkön) lesz. Mellette díjazták a megyei II. osztály, és a megyei III. osztály legjobb sípmesterét, emlékplakettet kaptak továbbá azok a játékvezetők, akik jubileumot ünnepeltek. A kitüntettek között voltak azok is, akik első mérkőzésükön működtek közre tavaly. Ünnepélyes körülmények között vonult vissza különböző okok miatt három sporttárs. A hajnalig tartó mulatságról nem hiányzott a tombola, a zene és a tánc sem.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel